Bölge Haber Girişi : 21 Şubat 2010 13:46

AKP gençlik eğitimi başladı!..

AKP gençlik eğitimi başladı!..
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Gençlik Kolları'nca organize edilen 'Gençlik Kolları Kış Eğitimi' Palandöken ilçesindeki Kültür Merkezinde başladı.

Erzurum Ajans-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Gençlik Kolları’nca organize edilen “Gençlik Kolları Kış Eğitimi” Palandöken ilçesindeki Kültür Merkezinde başladı.
Erzurum ve Bayburt ilçe gençlik kolları üyelerinin katıldıkları programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Erzurum Gençlik Kolları
Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, “Gençlik Kolları Kış Eğitimi’nde” dört ders görüleceğini belirtti.
Tarıkdaroğlu, “Programımızda Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Doç. Dr. Yusuf Tekin ve Selim Cerrah, Türkiye’nin siyasi ve idari yapısı, demokrasi kültürü ve siyasi ahlak konularını anlatacaklar. AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik de Türkiye buluşmaları ana başlığı altında ülkemizde bugüne kadar yapılan hizmetler ayrıca demokratikleşme, hükümet politikalarının doğru algılanması muhalefet partilerinin asılsız iddiaları konularında konferans verecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.