Siyaset Haber Girişi : 06 Mart 2012 12:20

AKP İl Başkanı Kılıç ilçelerde...

AKP İl Başkanı Kılıç ilçelerde...
Ak parti İl Başkanı Murat Kılıç, Narman ilçe Teşkilatını ziyaret ederek parti yönetimiyle bir araya geldi.
Erzurum Ajans-Ak parti İl Başkanı Murat Kılıç, Narman ilçe Teşkilatını ziyaret ederek parti yönetimiyle bir araya geldi.
Ak parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve ilçe parti yönetiminin de hazır bulunduğu toplantı Ak parti İlçe binasında gerçekleşti.
Toplantıya İl başkanı Murat Kılıç ,Teşkilat Başkanı Dursun Yıldız ve İdari ve Mali İşler Başkanı Mevlüt Doğan katıldı.
Toplantıda Ak parti İlçe Başkanı zafer Ruşen’in açılış konuşmasının ardından İl Başkanı Murat Kılıç partililere hitaben bir konuşma yaptı. Kılıç, “Ziyaretimin amacı ilçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretidir. Zafer Başkanla bir dönem görev yapmıştık çok değerli ve çalışkan bir kardeşimiz yönetimine de güveniyoruz. Bir ay öncesinde bizlere ders niteliğinde bir seçim geçirdiniz bir oyun ne karda çok önemli olduğunu bazen bir oyun 360 oya bedel olduğunu ilçe başkanlık seçimlerinde gördük o yüzden partimize kırgın ve küs partili istemiyorum. Ayrıca ilçe binamızın her zaman kapısı ve ışığı yanık olması gerekiyor ki bir derdi bir sıkıntısı olan vatandaşlarımız gelsin sıkıntı ve dertlerini bizlere iletsin. Bu konuya çok önem vermelisiniz kapalı bina istemiyoruz. Yine önümüzdeki zamanlarda üye kaydı başlatacağız var olan üye kaydımız güncel olmadığından yeni üyeler ve mevcut üye kayıtlarını güncellememiz gerekiyor genel seçimlerde partimize kullanılan oy da Türkiye üçüncüsü olurken üye kaydında Türkiye onuncusu olduk, biz bunu ilk üçe çekmeyi planlıyoruz“ dedi.
B
aşkan İşleyen ise toplantıda “Belediyemizin maddi durumu belli sizlerden tek isteğimiz ilçemiz adına hazırlamış olduğumuz projelerin kabul olması konusunda bizlere yardımcı olursanız, çünkü Narman halkı bizlerden hizmet bekliyor“ dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.