Siyaset Haber Girişi : 29 Kasım 2011 16:20

Aksak umman milli gününe katıldı

Aksak umman milli gününe katıldı
Erzurum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Umman Dostluk Grubu Başkanı Muhyettin Aksak, Umman Sultanlığı Milli Günü resepsiyonuna katıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Umman Dostluk Grubu Başkanı Muhyettin Aksak, Umman Sultanlığı Milli Günü resepsiyonuna katıldı.
Umman Ankara Büyükelçisi Qais Salim Ali Al Said`in Swiss Otel`de verdiği resepsiyona Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak’la birlikte 23. Dönem Erzurum milletvekilleri Sadettin Aydın, Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt ve Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de hazır bulundu.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen Umman Milli Günü resepsiyonunda Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TBMM Umman Dostluk Grubu Başkanı Muhyettin Aksak ve Büyükelçi Qais Salim Ali Al Said uzun süre sohbet etti.

U
mman Sultanlığı tanıtım filmi ve yerel müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen resepsiyonda Büyükelçi Al Said, konuklarına yöresel kahve ve hurma ikram etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.