Bölge Haber Girişi : 06 Haziran 2011 15:26

Aktif iş kadınları ağaç dikti!..

Aktif iş kadınları ağaç dikti!..
Kısa adı ERAKDAY olan Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği üyeleri anlamlı bir etkinliğin altına imza attılar. Kadınlar, Aziziye ilçesine bağlı Beypınarı Mahallesi'nde çam ve ladin türünden oluşan 40 kadar fidanı toprakla buluşturdular.

Erzurum Ajans-Kısa adı ERAKDAY olan Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği üyeleri anlamlı bir etkinliğin altına imza attılar. Kadınlar, Aziziye ilçesine bağlı Beypınarı Mahallesi’nde çam ve ladin türünden oluşan 40 kadar fidanı toprakla buluşturdular.

ERAKDAY Başkanı Hülya Kars, dernek olarak düzenledikleri etkinliklerle kadınların sosyal yaşamına katkı sunmak amacında olduklarını söyledi.

Derneği kısa bir süre önce kurulduğunu ve farklı etkinliklerle kadınların sosyal yaşamda daha aktif görev üstlenmeleri adına bir dizi etkinlikler organize edeceklerini dile getiren Kars, “Beypınarı Mahallesi’nde yaptığımız ağaç dikme etkinliğiyle startımızı verdik. Yeşil bir çevre için başlattığımız çalışmalarımız artarak devam edecektir. İnsan hayatı ve doğa için ağaçlandırmanın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Yeşil bir kent adına biz de üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Kars, ERAKDAY’ın kuruluş amacının kadınlar arasında etkileşimi ve işbirliğini artırıcı etkinlikler düzenlemek olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.