Bölge Haber Girişi : 22 Mart 2011 12:17

Alcan: Kapı kapı dolaşacağım!..

Alcan: Kapı kapı dolaşacağım!..
12 Haziran'daki genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adayı olan Atatürk Üniversitesi eski öğretim görevlilerinden Jale Alcan, kapı kapı dolaşarak partisinin misyonunu ve seçimin önemini anlatmak için yola çıktığını söyledi.

Erzurum Ajans-12 Haziran’daki genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayı olan Atatürk Üniversitesi eski öğretim görevlilerinden Jale Alcan, kapı kapı dolaşarak partisinin misyonunu ve seçimin önemini anlatmak için yola çıktığını söyledi.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki görevinden Erzurum MHP’den aday adayı olabilmek için ayrılan öğretim görevlisi Jale Alcan, kendisine MHP’nin farklı bir yüzü olarak bakılmaması gerektiğini kaydetti. 12 Haziran’da ülke tarihindeki en önemli seçimin yapılacağını ifade eden Alcan, “Aday olmam halinde ev ev dolaşarak başta kadınlar olmak üzere herkese partimizin ilkelerini ve yapılacak seçimin önemini anlatacağım. Seçilip meclise girer isem Erzurum’u ve Türk kadınını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım “dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.