Kültür-Sanat Haber Girişi : 13 Mayıs 2013 19:48

Arınç'tan öğrencilere teşekkür mektubu

Arınç'tan öğrencilere teşekkür mektubu
Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Genç Gönüllüler Kulübü'nün "Paylaşım Kütüphanesi" projesine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan teşekkür ve destek mektubu geldi.
Erzurumajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Genç Gönüllüler Kulübü'nün "Paylaşım Kütüphanesi" projesine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan teşekkür ve destek mektubu geldi.

Genç Gönüllüler kulübünün "Paylaşım Kütüphanesi" projesi kapsamında Erzurum ve Şanlıurfa'da da bir Anadolu Lisesine kütüphane kurmak için başlattıkları kampanya üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi gördü. Kampanya kapsamında ve bin 200 kitaba ulaşıldı.

Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi ve proje koordinatörü Selim Altın projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Genç gönüller olarak Erzurum'da bir köy okulunun ve Şanlıurfa'da 1 Anadolu lisesine kütüphane kurmaya çalışmaktayız. Şu an bin 200 adet kitaba ulaşıldı ama hedef 8 bin kitaba ulaşmak. Standart 2 kütüphane kurmak istiyoruz. Proje devam ettiği sırada bize Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'tan hem destek hem de teşekkür mektubu gönderdi. Bu sosyal sorumluluk projesidir ve umarım halkımız buna duyarsız kalmaz ve bize destek olurlar" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.