Spor Haber Girişi : 02 Ocak 2014 17:49

Arısoy: Amacımız tüm gençliğe ulaşmak

Arısoy: Amacımız tüm gençliğe ulaşmak
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, İtalya dönüşü ayağının tozu ile Gençlik Liderleri ile bir toplantı yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, İtalya dönüşü ayağının tozu ile Gençlik Liderleri ile bir toplantı yaptı.

Palandöken Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Arısoy, 2014 yılında Gençlik Liderlerinin daha aktif rol oynamalarını ve bol bol proje üretmelerini istedi. 26. Dünya Üniversiteler Kış Sporları için İtalya'ya giden ve önceki gün Erzurum'a dönen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, "Biz Erzurum GHSİM olarak ilimizdeki tüm gençlere ulaşmak istiyoruz. Bunun içinde kurumumuza bağlı Gençlik Merkezlerindeki Gençlik Liderlerine çok önemli görev ve sorumluluk düşmektedir. Bunun için 2014 yılında sizlerden daha aktif bir rol oynamanızı istiyorum. Daha öncede belirttiğim gibi, gençlere sizler rol model olmalısınız" dedi. 


KYK'LARDA GENÇLİK OFİSİ


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Atatürk Üniversitesi Kampüsü'ndeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında gençlik ofisleri açtıklarını ve bu ofislerde görev yapan gençlerin yurtlarda kalan öğrencilerle görüşeceklerini ve onları gençlik merkezlerine üye yapacaklarını belirtti. Arısoy, Aşkale Gençlik Merkezi'nde yenileme çalışması yapacaklarını ifade ederek, Erzurum'a iki ayrı Gençlik Merkezi kazandırmak içinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Arısoy, "Erzurum'da bir spor kültürü gelişmiş ve tesislerimizde aktiviteler devam ediyor. Sistematik olarak sporda işlemler yürüyor. Gençlik Merkezlerinde daha aktif çalışarak, gençlerimize hizmetler sunacağız" dedi.

Palandöken Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıya Gençlik Merkezleri ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Gençlik Merkezleri Genel Koordinatörü Ramazan Kelek'te katıldı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.