Spor Haber Girişi : 10 Aralık 2013 16:36

Arısoy: ''Benimle aynı heyecanı paylaşın''

Arısoy: ''Benimle aynı heyecanı paylaşın''
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda görev yapan tesis amirleri ile zirve yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda görev yapan tesis amirleri ile zirve yaptı.

Arısoy, kendisinin görev yaptığı bütün illerde heyecanla ve şevkle çalıştığını belirterek, "Bizlerde benimle aynı heyecanı paylaşın. Kendinizi mesai saati başladıktan sonra bir müdür yerine koyun. Çalıştırdığınız personele disiplinli çalışmayı aşılayın" dedi. 


TESİSLERİMİZE GELEN HER İNSAN BİZİM MÜŞTERİMİZDİR


Arısoy, Erzurum'un Türkiye'nin en zengin spor tesislerine sahip illerinden biri olduğunu belirterek, "Erzurum'da spor tesisi oldukça fazla bu ilde spor tesisine gelen her insan bizim müşterimizdir. O insanlara iyi davranmamız gerekir. Tesislerimizin kapısı 7'den 70'e herkese açık olacak ve bütün halkımız spor tesislerimizden faydalanacak" dedi.

DENİZİN ALTINDAN MARMARAYI GEÇİREN BİR ÜLKEYİZ


"Ülke olarak Denizin altından Marmarayı geçirdik. Biz inandığımız ve güvendiğimiz sürece her şeyi yaparız" diyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Erzurum'da da spor ve gençliğin daha çok gelişmesi için seferber olduklarını söyledi. Tesislerin rantabl çalışması için en önemli etkenlik güvenlik olduğunu belirten Arısoy, "Tesislerimizde güvenliği sağlayacağız. Güvenlik bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Tesislerimizin içinde insanlar koşup, spor yapacak, terleyecek, ancak yine de her tesisimizin içinden gül gibi ferah bir koku yükselecek. Her tesisi pırıl pırıl görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Arısoy'un yaptığı toplantıya Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, GHSİM İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat, Tesisler Şube Müdürü Murteza Cengiz, Personel Şefi Selami Kızılkaya ile İnşaat Mühendisi Kürşat Lütfi Karakaya'da katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.