İlçeler Haber Girişi : 27 Kasım 2013 18:24

Arısoy'dan Oltu'ya sürpriz ziyaret

Arısoy'dan Oltu'ya sürpriz ziyaret
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, göreve başladığının üçüncü günü ilk ziyaretini Oltu'ya gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, göreve başladığının üçüncü günü ilk ziyaretini Oltu'ya gerçekleştirdi.

İlçelere yönelik ilk ziyaretini Oltu'ya gerçekleştiren Arısoy, gençlik ve spor hizmetleri bünyesindeki binalarda incelemelerde bulundu.

Oltu Kaymakamı Abdullah Şen'i de makamında ziyaret eden Arısoy, Oltu'ya yarı olimpiyat havuzu projesi sözünü verdi. Kaymakamlık ziyaretinden sonra ilçedeki spor salonunda da incelemelerde bulunan Arısoy, "Sorunların yerinde tespit edilmesi önemlidir. Çözüm noktasında bu ziyaretlerin büyük önem arzeder." diyerek ilçe kapalı salonun eksiklerinin biran önce tamamlanması için çalışma başlatacağını söyledi.

Ardından Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yeni yapılan yurt binasını dolaşan Süleyman Arısoy, 5 yıldızlı bir yurt binasına sahip olduğunu dile getirerek binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Binanın demirbaş malzemesinin alınması hususunda gerekli prosedürü hızlandırarak yurt binasını en kısa zamanda hizmete açacaklarını belirtti.

İlçedeki ziyaretlerini tamamlayan Arısoy'a Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önser Yeğin, öğlen yemeğinde Oltu Cağ Kebabı ikramında bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.