Eğitim Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 14:51

Aşkale MYO'da mezuniyet coşkusu

Aşkale MYO'da mezuniyet coşkusu
Aşkale Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet töreni yapıldı.
Erzurumajans- Atatürk Üniversitesi Aşkale Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet töreni yapıldı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Önder Çalmaşur, Aşkale Meslek Yüksekokulu'nun 20. dönem mezunlarını verdiğini belirterek bu yıl düzenlenen mezuniyet töreninin daha da  anlamlı olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Önder Çalmaşur,  düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, ilk mezunlarını 1996 yılında verdiklerini 2016 yılında 20. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. 



Aşkale Meslek Yüksek Okulu'nun, modern bir alt yapıya kavuşturulduğunu söyleyen Prof.Dr. Çalmaşur, ''Öğrencilerimiz artık daha iyi şartlarda eğitim görüyor. Modern sınıflarımız ve atölyelerimiz her türlü  teknolojik altyapı mevcut. Okulumuzda, yeni faaliyete giren yemekhane ve spor aktivitelerini yapabileceği futbol, basketbol, voleybol ve tenis kortu öğrencilerimizin sosyal ve sportif aktiviteleri için hazır.  Mezun öğrencilerimize  bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim''dedi. 

Aşkale Meslek Yüksekokulu 20.Dönem Mezuniyet törenine öğrenciler, öğretim elemanları, kurum amirleri ve öğrenci velileri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.