Spor Haber Girişi : 11 Haziran 2013 20:27

Aşkale'de voleybol heyecanı yaşandı

Aşkale'de voleybol heyecanı yaşandı
Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde Voleybol Turnuvası yapıldı. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Kaymakamlık Voleybol turnuvasına 13 takım katıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde Voleybol Turnuvası yapıldı. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Kaymakamlık Voleybol turnuvasına 13 takım katıldı.

İlçe spor salonunda oynanan ve lig usulüne göre yapılan maçlar sonunda birincilik kupasını Aşkale Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise kazandı.

Güldere Köyü Orta Okulu ikinci, Büyükgeçit Ortaokulu ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımların kupaları Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar, İlçe Millli Eğitim Müdürü Yakup Yaran ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, çok güzel ve zevkli geçen mücadelelere sahne olan bir voleybol turnuvası düzenlediklerini belirterek, kendilerine bu turnuva için destek veren herkese tekkür etti. Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar'ın da kendileri için en büyük destekçi olduğunun altını çizen Gacır, "Daha çok turnuva düzenleyeceğiz. İlçemizdeki tüm gençleri sporun içine çekeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.