Bölge Haber Girişi : 27 Mart 2011 00:42

Askerlere Polis müdahalesi!..

Askerlere Polis müdahalesi!..
Erzurum'da hafta sonu nedeniyle çarşı iznine çıkan ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde taşkınlık yaptıkları için vatandaşların tepkisine yol açan iki asker, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da hafta sonu nedeniyle çarşı iznine çıkan ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde taşkınlık yaptıkları için vatandaşların tepkisine yol açan iki asker, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Polis evi önünde meydana gelen olayda; çarşı iznine çıkan ve taşkınlık yaptıkları iddia edilen iki asker ile bazı vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Daha sonra tartışmaya caddeden geçen gençlerin de karışmaları üzerine olay kavgaya dönüştü. Duruma Polis evi önünde devriye görevini yapan polisler hemen müdahale ederken, askerlerin mukavemette bulunmaları üzerine olay büyüdü. Polisler çarşı iznine çıkan askerleri etkisiz hale

getirirlerken, bazı gençler de askerlere saldırmaya çalıştı. Askerler polis otosuna bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.