Bölge Haber Girişi : 27 Mart 2011 00:42

BAL'ın şampiyonu Büyükşehir BS!..

BAL'ın şampiyonu Büyükşehir BS!..
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) grup lideri olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı deplasmanda Iğdırspor'u yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Erzurum Ajans-Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) grup lideri olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı deplasmanda Iğdırspor'u yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğu kazandı. Grubunda lider olan Büyükşehir Belediyespor bugün deplasmanda Iğdırspor'la karşılaştı. Rakibini 3- 0 mağlup eden Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğu ligin son maçına bırakmadı.

En yakın takipçisi Tunceli Dersimspor'un önünde 4 puan farkla sezonun son haftasına giren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligdeki şampiyonluğunu da garantiledi. Iğdırspor galibiyetiyle puanını 46'ya çıkartan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligde oynadığı 16 maçtan 15 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti. Teknik Direktör Hasan Çelik, şampiyon olmanın heyecanının yaşadıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyespor'un bütün karşılaşmalara disiplinli ve takım ruhu içinde çıkıp şampiyonluğu hakettiğine işaret eden Çelik, "İnandık, azmettik ve şampiyon olduk. Şampiyonluğu Erzurum'a hediye ediyoruz. Artık 3 ligdeyiz. Haftaya Ardahan 23 Mart Beldespor'la formalite maçı yapacağız. Ancak rakibimizi küçümsemeden bu maçı da almak istiyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.