Erzurum Haber Girişi : 20 Haziran 2014 16:06

ATADEM'e Bakanlıktan bir izin daha

ATADEM'e Bakanlıktan bir izin daha
Atatürk Üniversitesi Tıbbi Deneysel Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATADEM)'ne, 15.06.2014 tarihi itibari ile "Araştırmaya Yetkili Kuruluş" izni de verildi.
Erzurumajans-Daha önce T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Üretim, Kullanım ve Tedarik faaliyet alanlarında çalışma izni verilen Atatürk Üniversitesi Tıbbi Deneysel Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATADEM)'ne, 15.06.2014 tarihi itibari ile "Araştırmaya Yetkili Kuruluş" izni de verildi.

Alınan bu izinle birlikte bakanlığın verdiği izinlerin tamamına sahip olduklarını belirten, Atatürk Üniversitesi Tıbbi Deneysel Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sinan Aktaş, Türkiye'de az sayıdaki Deneysel Araştırma Merkezlerinden biri haline gelen ATADEM, genişleyen faaliyet alanı, güçlenen alt yapısı ve modern laboratuvarlarıyla Atatürk Üniversitesi akademisyenlerine hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Sait Keleş yeni çalışma izni belgesini merkez müdürü Doç. Dr. Mustafa Sinan Aktaş'a takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.