Spor Haber Girişi : 01 Nisan 2016 18:50

Atatürk Üniversitesi Bovlignde Türkiye Şampiyonu

Atatürk Üniversitesi Bovlignde Türkiye Şampiyonu
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen turnuvada Atatürk Üniversitesi kadın ve erkek takımlarıTürkiye Bovling şampiyonu oldu.
Erzurumajans-Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen turnuvada Atatürk Üniversitesi kadın ve erkek takımlarıTürkiye Bovling şampiyonu oldu.

Ankara'da 29-31 Mart günleri arasında düzenlenen Üniversiteler arası Bovling Türkiye Şampiyonasında Atatürk Üniversitesi kadın ve erkek Bovling takımları her iki dalda da başarılı maçlar çıkardı. Kadın ve erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan ekipleri kutlayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, elde edilen başarının hem üniversite hem de şehir açısından çok önemli olduğunu belirtti. Prof. Dr. Koçak, "Salon sporlarının yaygınlaşması ve sportif başarıların artarak devam etmesi için üniversite olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.