Spor Haber Girişi : 25 Nisan 2012 13:10

Atletler Sivas'ta tur peşinde

Atletler Sivas'ta tur peşinde
Ordu’da yapılan Proje Yarışlarının ilk etabında başarılı olan ve dört takımla yola devam eden Erzurumlu atletler, şimdi de Sivas’ta finallere kalma mücadelesi veriyor.
Erzurum Ajans-Ordu’da yapılan Proje Yarışlarının ilk etabında başarılı olan ve dört takımla yola devam eden Erzurumlu atletler, şimdi de Sivas’ta finallere kalma mücadelesi veriyor.
Erzurumlu atletler, atletizm yarışlarından başarıdan başarıya koşarken, Ankara’da yapılacak olan final yarışlarına katılmak için Sivas’ta ter döküyor. Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Atletizmi Geliştirme Projesi Kapsamı’nda yer alan Doğu ve Güneydoğu Grubu Bölge Grup Yarışları Sivas’ta yapılıyor. Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram. Ali Haydar Kanber ve Cemal Demir yönetiminde Sivas’a giden Erzurumlu atletler, grup yarışlarını da başarı ile geçerek adını Ankara’da yapılacak olan final yarışlarına yazdırmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Ordu’da yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi İlk Etap Yarışlarında dört takımla mücadele eden ve dört şampiyonluk kazanan Erzurum, Sivas’ta da aynı başarıyı göstermek istiyor. Antrenör Orhan Güngör, “Atletizmi geliştirme projesinde grup merkezlerinden biri Sivas, diğeri ise Kütahya, bu iki ilde ilk altıya giren iller, Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan final yarışlarında koşmaya hak kazanacaklar” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.