Bölge Haber Girişi : 06 Haziran 2011 15:49

AÜ'de 5 Lira kavgası!..

AÜ'de 5 Lira kavgası!..
Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) son sınıftaki iki öğrenci arasında mezunlara yönelik hazırlanan yıllık için istenen 5 lira yüzünden kavga çıktı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) son sınıftaki iki öğrenci arasında mezunlara yönelik hazırlanan yıllık için istenen 5 lira yüzünden kavga çıktı. Öğrencilerin yakınlarının da katıldığı kavga polis ve özel güvenlik güçlerinin araya girmesiyle güçlükle sona erdirildi. Kavgada 1 kişi hafif yaralandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Atatürk Üniversitesi kampüsü içersindeki BESYO bahçesinde meydana geldi. Yüksekokulun son sınıf öğrencilerinden Yusuf D. , mezunlar için yıllık bedeli olarak sınıf arkadaşı Bumin B. 'den 5 lira istedi. Bumin B. 'nin parayı vermemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine her iki öğrenci yakınlarını aradı ve yardım istedi. Kısa sürede BESYO'nun önünde toplanan öğrencilerin yakınları tekme Tokat birbirlerine girdi. Polis ve üniversitenin özel güvenlik görevlilerinin güçlükle bastırdığı kavgada burnundan hafif yaralanan 1 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis kavgada kullanılmak üzere üniversiteye getirilen bir döner bıçağa ile özel yapılmış sopara el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.