Medya Haber Girişi : 05 Temmuz 2013 19:27

Azeri gazeteciler Erzurum'da

Azeri gazeteciler Erzurum'da
Azerbaycanlı Gazeteciler, Bayburt'ta düzenlenen Dede Korkut Şenlikleri'nin ardından geldikleri Erzurum'da tarihi mekanları ziyaret etti, şehir medyasıyla bir araya geldiler.
Erzurumajans-Azerbaycanlı Gazeteciler, Bayburt'ta düzenlenen Dede Korkut Şenlikleri'nin ardından geldikleri Erzurum'da tarihi mekanları ziyaret etti, şehir medyasıyla bir araya geldiler.

Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından organize edilen programla Bayburt'ta düzenlenen Dede Korkut Şenlikleri'ne katılan Azerbaycanlı 28 gazeteci, Erzurum'un tarihi mekanlarını ziyaret etti.

Türk ve dünya kültürel mirasının en önemli değerlerinden kabul edilen Dede Korkut adına her sene düzenlenen şenlikler kapsamında Bayburt'u ziyaret eden gazeteciler, kentin tarihi ve turistik mekanlarını da ziyaret etti. Dün de Erzurum'a gelen gazeteciler, Erzurum'un tarihi mekanlarını ziyaret etti.

ERZURUM MEDYASIYLA BULUŞTULAR

Azerbaycan ve Nahcıvanlı gazeteciler, kent gezisinin ardından Müceldili Konağı'nda Erzurum Medyası'yla buluştular. Azeri Gazeteciler onuruna verilen yemekte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Taşyürek, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, Anadolu Medya Birliği Başkanı Mehmet Şener, Şehirder Başkanı Murat Ertaş, yerel ve yaygın basın temsilcileri de hazır bulundu. Erzurum'daki gazetecilerle sohbet eden Azeri Gazeteciler, yakın ilişkilerin devam etmesi gerektiğine vurgu yaptılar. Organizasyonla ilgili duygularını da dile getiren gazeteciler, gösterilen misafirperverliğe teşekkür ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.