Bölge Haber Girişi : 16 Mart 2011 12:12

Aziziye ilçesine EKEV etüt merkezi!..

Aziziye ilçesine EKEV etüt merkezi!..
SODES, kapsamında Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı'nın Aziziye ilçesinde etüt merkezi hizmete girdi.

Erzurum Ajans-SODES, kapsamında Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı’nın Aziziye ilçesinde etüt merkezi hizmete girdi. Etüt merkezinde 200 kayıtlı öğrenciye okul dışında eğitim imkanı sağlanırken, 500 öğrenciye de kütüphane hizmeti sunuluyor.

EKEV ETÜD merkezi hakkında bilgi veren yetkililer, “Etüt merkezi, topluma uyum sağlamakta zorluk çeken çocukların eğitim ve kültür faaliyetlerine aktif katılımını sağlamak, Ortaöğretime geçecek öğrencilerin ders çalışmasını ve başarılı olmasını sağlamak, Kız çocuklarının okullaşma oranının artırılması için dezavantajlı öğrencilere eğitim materyali desteği vermek, Kütüphane oluşturup okuma kampanyasının yapılması ve Türkçemizi doğru okuma ve yazmanın kavratılması

faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. 2011 yılı içerisinde etüt merkezimiz, Proje uygulamasına hazırlık faaliyeti, Proje tanıtım faaliyetleri, Kültür , sanat ve spor etkinlikleri, Öğrenci gezileri, Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik faaliyetleri yürütmeyi planlıyor” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.