Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2010 18:48

Aziziyeli kadınların kutlu doğum kermesi!

Aziziyeli kadınların kutlu doğum kermesi!
AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası programı ve kermes düzenlendi.

Erzurum Ajans-AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası programı ve kermes düzenlendi. Belediye düğün salonunda düzenlenen programa kadın kolları yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve şiir dinletileri, semazen gösterileri ile dini sohbetler kadınlara doyumsuz bir gün yaşattı.
Program öncesi konuşan AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, Allah Resulü`nün dünyaya teşriflerinin yıldönümü anlamına gelen bu zaman diliminin, İslam alemi ve Müslümanlar için büyük önem taşıdığını söyledi. Mualla Turan Saykal, Her Müslüman’ın İslam Peygamberi`ni örnek alması gerektiğini, yaşantısını ve ahlakını, O`nun güzel ahlakıyla donatmasının şart olduğunu vurgulayarak, “Bizim için en büyük kazanç budur” dedi.
Salonu dolduran bayanların yüreğinde aynı sevincin, aynı coşkunun olduğunu belirten Başkan Mualla Turan Saykal, açtıkları gıda kermesinden elde edilecek gelirin hayır vakfına bağışlanacağına dikkat çekti.
Yapılan konuşmaların ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve şiir dinletileri ile semazen gösterilerinin sunulduğu salonda Sakalı Şerif izdihamı yaşandı. Program sonrasında ziyarete açılan Sakalı Şerif’i yakından görmek için bayanlar adeta birbirleriyle yarıştılar.
Programa katılan kadınlar, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları’na düzenledikleri anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.