Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2010 18:43

Verem Savaş Mızrak'la devam!

Verem Savaş Mızrak'la devam!
Verem Savaş Derneğinin genel kurul toplantısı Verem Savaş Derneği binasında üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

Erzurum Ajans-Verem Savaş Derneğinin genel kurul toplantısı Verem Savaş Derneği binasında üyelerin katılımı ile gerçekleşti.
Gündem gereği toplanan verem savaşı derneğinin genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Yönetim ve denetim kurulu raporları okunması ve raporların ibrasından sonra seçimlere geçildi. Genel kurul toplantısına katılan üyeler tek liste ile seçime giren başkan Şenol Mızrak’a tam destek vererek tekrar başkanlığa getirdi.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde özellikle derneğin yaptığı hizmet ağını geliştirme ve verem hastalarının hastalık safhası ve daha sonraki zamanda bu hastalığın takibi anlamında hasta takibi ve iyileşme safhasında, hastalara moral ve destek anlamında yapılacak çalışmaların genişletilmesi karara bağlandı. Genel kurulda ayrıca Erzurum’da 2011 yılında yapılacak UNİVERSİADE 2011 Kış Oyunları yarışmalarında bu çalışmalara destek anlamında sivil toplum örgütleri olarak tam destek verilmesi yönünde karar alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.