İlçeler Haber Girişi : 10 Haziran 2012 10:30

Bariyersiz yol sürücüleri korkutuyor

Bariyersiz yol sürücüleri korkutuyor
Erzurum’un Karaçoban ve Karayazı ilçesinden başlayıp Van’a kadar giden çevreyolunda bariyer bulunmaması sürücüleri korkutuyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Karaçoban ve Karayazı ilçesinden başlayıp Van’a kadar giden çevreyolunda bariyer bulunmaması sürücüleri korkutuyor.
1998 yılında yapıldığı belirtilen karayolunda bariyerlerin bir noktadan sonra sona ermesine tepki gösteren sürücüler, özellikle kış aylarında buzlanan yolda uçuruma yuvarlanma tehlikesinin büyük olduğunu belirtti.
Karaçoban’ın Bahçeli Mahallesinin içerisinden geçen yolda bariyer bulunmaması nedeniyle meydana gelen kazaların büyük çaplı olduğunu ifade eden mahalle muhtarı Kıyas Üstündağ, “Bu yolda ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları çok oluyor. Nedeni ise bariyerlerin bulunmaması ve yolun çok tahrip olması. Bariyer olsa bu çevre yolunda kayak araçlar çarpıp durabilir. Bariyer olmadığı için uçuruma yuvarlanıyor araçlar” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.