Siyaset Haber Girişi : 23 Haziran 2013 21:00

Başbakan, Selvinaz'ın sesini duydu

Başbakan, Selvinaz'ın sesini duydu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'daki mitingine katılan, yüzünün yüzde 90'ı yanık olan Selvinaz Mert Başbakan'dan yüz nakli için yardım istedi.
Erzurumajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'daki mitingine katılan, yüzünün yüzde 90'ı yanık olan Selvinaz Mert Başbakan'dan yüz nakli için yardım istedi.

Miting için İstanbul Çekmeköy'den Erzurum'a gelen yüzünün yüzde 90'ı yanık olan Selvinaz Mert (37) kalabalığın arasında Başbakan Erdoğan'a sesini duyurabilmek için yoğun çaba harcadı. Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda genç kadını görerek görüşmek için korumalarına talimat verdi. Platformun arka tarafına getirilen genç kadın burada Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile görüştü. Selvinaz Mert Başbakan Erdoğan'a yüz nakli yapılması konusunda yardım talep etti. Başbakan Erdoğan da yanında bulunan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'a talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi.

Başbakan'a ulaştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Mert ise, "İnşallah yüz nakli bana da yapılır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.