Siyaset Haber Girişi : 03 Ağustos 2014 21:52

Başbakan Erdoğan vasiyetini açıkladı

Başbakan Erdoğan vasiyetini açıkladı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe mitinginde "Allah takdir ederse doğduğum bu şehirde vefat etmek, bu şehirde defnedilmek benim en büyük vasiyetimdir." dedi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul171 futbol sahası büyüklüğündeki deniz doldurularak inşa edilen 120 hektarlık Maltepe Meydanı'nda ilk kez milyonlara hitap etti. Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, Maltepe'de mitinginde "Bugün İstanbul'a veda etmiyorum. Allah takdir ederse doğduğum bu şehirde vefat etmek, hiç olmazsa bu şehre defnedilmek benim en büyük arzum ve en büyük vasiyetimdir" dedi.

"VASİYETİM İSTANBUL'A GÖMÜLMEK"

Erdoğan, "Bu yola sizlerle birlikte çıktık. Ne yaptıysak birlikte yaptık, neyi başardıysak birlikte başardık. Bu kutlu şehir bize dualarını göndermeseydi bu kadar eser vücuda gelmezdi. Çalışmaya devam edeceğiz. Ben bugün İstanbul'a sizlere veda etmiyorum. Allah takdir ederse doğduğum bu şehirde vefat etmek bu şehirde gömülmek en büyük arzum vasiyetimdir." diyerek vasiyetini açıkladı.

"SİZİN KARŞINIZDA KASIMPAŞALI ERDOĞAN VAR"

E
rdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizin karşınızda Başbakan değil Cumhurbaşkanı Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan var. Tüm yol arkadaşlarımdan hellalik diliyorum. İsimlerini tek tek sayamaycağım nice dostum yakınım var siyasi mücadelemiz sırasında aramızdan ayrılmış tüm arkadaşlarıma Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. " 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.