Spor Haber Girişi : 16 Mayıs 2012 11:15

Başbakan Erdoğan'dan Milli takıma teşekkür

Başbakan Erdoğan'dan Milli takıma teşekkür
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Buz Hokeyi Milli Takımı’nın yapmış olduğu karşılaşmaları namaglup olarak tamamlamasını takdire şayan olarak niteledi.
Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Buz Hokeyi Milli Takımı’nın yapmış olduğu karşılaşmaları namaglup olarak tamamlamasını takdire şayan olarak niteledi.
Erdoğan Grup Toplantısındaki konuşmasında, Erzurum’da düzenlenen Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası müsabakalarında namaglup Şampiyon olan ve 2. Klasmana yükselen Buz Hokeyi A Milli takımımıza, idareci ve Antrenörlerine teşekkür etti.
Başbakan Erdoğan konuşmasında, “Buz Hokeyi Milli Takımımız Dünya Şampiyonası 3. Klasmanında Erzurum’da namaglup şekilde Şampiyon olarak dünya Şampiyonası 2. Klasmanına yükseldi. Kendilerini Tebrik ediyorum. Sporcularımızı, takımlarımızı, tüm ekipleri yürekten tebrik ediyorum. Şahsım, Ülkem ve Milletim adına kendilerine Teşekkür Ediyorum” dedi.

DUMAN: ‘BAŞBAKANIN YANIMIZDA OLMASI BİZE GÜÇ VERİYOR’

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, Başbakanın Grup toplantısında Buz Hokeyi Milli Takımı için söylediği sözlerin kendilerini daha çok mutlu ettiğini belirtti.
Başbakanın Erzurum’a yapmış olduğu Kış oyunları tesislerini boş bırakmadıklarını, Federasyon olarak faaliyetlerinin büyük çoğunluğunu Erzurum’da yapacaklarını ifade eden Duman, şöyle dedi: “Bende Sayın Başbakanıma teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Spora, kış sporlarına vermiş oldu destekten son derece memnunuz. Spora karşı olan ilgisi sporun her branşında ister idareci olsun, ister sporcu hepimizi ciddi bir şekilde motive etmektedir. Türkiye spora destek ve önem açısından diyebilirim ki altın devrini yaşamaktadır. Başta Başbakanımız olmak üzere Hükümet yetkililerine, Spor Bakanımıza, Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne ve yardımını ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.