İlçeler Haber Girişi : 16 Mayıs 2016 17:00

Başkan Bulutlar, Ramazan öncesi pazarcılarla toplantı yaptı

Başkan Bulutlar, Ramazan öncesi pazarcılarla toplantı yaptı
Pazarcıların taleplerini dinleyen Başkan Bulutlar, Ramazan öncesi korsan ve derneğe kayıtlı olmayan, belediye ve dernek tarafından hazırlanan Pazarcı kimlik kartı bulunmayanların tezgah açamayacağını söyledi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, pazarcılarla bir toplantı düzenledi. Pazarcıların taleplerini dinleyen Başkan Bulutlar, Ramazan öncesi korsan ve derneğe kayıtlı olmayan, belediye ve dernek tarafından hazırlanan Pazarcı kimlik kartı bulunmayanların tezgah açamayacağını söyledi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezin de 150 pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş, Başkan Bulutlar'ın kendileri ile görüşmesine ve sorunlarını dinlemesine çok sevindiklerini söyledi. Ramazan öncesi Belediye ve Dernek ile yeni alınan ortak kararları pazarcı esnafı ile paylaşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar şöyle konuştu:

"Pazarcı esnafını diğer esnaf erbaplarından hiçbir şekilde ayırmıyoruz. Pazarcı esnafı bizim için önemli ve önemsiyoruz. Artık vatandaşımızın ve sizlerin mağdur olacakları bir ortamda iş yapılmasını arzu etmiyoruz. Bunun için Dernek ile birlikte yeni ortak kararlar aldık. Bu kararları sizlerle paylaşmak ve sorunlarınızı dinlemek çözüm üretmek istiyoruz. Bu toplantılarımız sizlerin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sizler de bu iyi niyetimize karşılık kurallara uyun. Aranıza korsan ve yanlış kişiler almayın. Pazara gelen müşteriler sizlerin velinimetiniz ona göre saygılı ve hoş görülü olun. Belediye olarak bizler üzerimize düşen sorumluluğu yapmaya hazırız. Sizlerde de sorumluluk alırsanız sıkıntılarımız ve sorunlarımız en asgariye iner diye düşünüyorum. Ramazan öncesi korsan ve derneğe kayıtlı olmayan, belediye ve dernek tarafından hazırlanan Pazarcı kimlik kartı bulunmayanlara tezgah açtırmayacağız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.