İlçeler Haber Girişi : 29 Ekim 2015 13:15

Başkan Bulutlar: Türkiye çetin bir dönemeçten geçiyor

Başkan Bulutlar: Türkiye çetin bir dönemeçten geçiyor
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, seçim gezilerini Tuzcu, Börekli, Yukarıyenice, Dereboğazı Mahallesi ile Eminpaşa ve Gedik mezralarında sürdürdü. Başkan Bulutlar, burada da birbirinden önemli mesajlar verdi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, seçim gezilerini Tuzcu, Börekli, Yukarıyenice, Dereboğazı Mahallesi ile Eminpaşa ve Gedik mezralarında sürdürdü. Başkan Bulutlar, burada da birbirinden önemli mesajlar verdi.
 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın bir ayı aşkın süredir sürdürdüğü seçim çalışmalarının durağı bu kez Tuzcu (Dutçu),Börekili, Yukarıyenice, Dereboğazı Mahallesi ile Eminpaşa ve Gedik mezraları oldu. Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte ilçeyi karış karış gezen Bulutlar, bir araya geldiği diğer mahallelerde olduğu gibi, Yukarıyenice, Dereboğazı, Eminpaşa ve Gedik'te de istikrara işaret etti, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türkiye'nin çetin bir dönemeçten geçtiğini ve bu sürecin bir anlamda ülkenin ve milletin bekası için verilen bir mücadeleye dönüştüğünü ifade ederek, "7 Haziran'dan sonra yaşadığımız hadiseler, Türkiye'nin aslında karşı karşıya bırakılmak istendiği bir durumdur. Böyle bir tablo içerisinde huzur yoktur, güven yoktur, istikrar, gelişme ve kalkınma yoktur. Dolayısıyla hepimize düşen en büyük sorumluluk, el ele vererek cennet vatanımızı bu cendereden kurtarmaktır" diye konuştu.

Türk siyaset tarihinde gelişim, değişim ve sosyo-ekonomik kalkınma anlamında tek başına ele alınabilecek dönemin AK Parti dönemi olduğuna vurgu yapan Orhan Bulutlar, "Türkiye'de 2002 yılından bu yana huzur ve istikrar hakim. Eğitimden sanayiye, tarımdan hayvancılığa, sağlıktan turizme, ticaretten kültür ve sanata varıncaya kadar hemen her alanda AK Parti hükümetlerinin mührü var, imza attığı ilkler var. Buna ilaveten Türkiye'de şehirlerin ve hatta ilçelerin bile hizmette birbirleriyle yarışa girdiği dönem, yine AK Parti dönemidir. İşte böyle bir çizgiyi yakalamışken, Türkiye'yi yeniden karanlık ve geçmiş günlere geri döndürmek isteyenlere kesinlikle fırsat verilmemelidir" şeklinde konuştu.

"BİR YANDA AK PARTİ, DİĞER YANDA İSE..."

1 Kasım seçimlerini sadece kurulacak yeni bir hükümet ve yeni bir yasama döneminden ibaret saymanın yanlış olacağını vurgulayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Bu seçimde bir yanda Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıma arzusundaki AK Parti, diğer yanda ise Türkiye'nin asla lider bir ülke olmasını istemeyen çevreler var. Bu seçimde bir yanda huzurun, istikrarın, güvenin, sosyal ve ekonomik büyümenin teminatı olan AK Parti, diğer yanda ise kaos ve karmaşadan beslenen, dış güçlerin esiri ve oyuncağı olmuş, milli ve manevi değerleri istismardan başka hiçbir yol tutmamış olan çevreler var. Bu seçimde bir yanda barış, özgürlük ve kardeşliğin tüm ülkeye hakim olmasını isteyen AK Parti, diğer yanda ise kişi hak ve özgürlüklerini kısıtlayan, baskıcı ve antidemokratik çevreler var. Bu seçimde bir yanda milli iradenin en üstün güç olduğunu savunan AK Parti, diğer yanda ise, millet iradesine bugüne kadar hiç saygı göstermemiş ve bu iradeyi her seferinde darbe ve ihtilallerle etkisiz hale getirmiş olan çevreler var. Bu yüzden tercihimizi ona göre yapmalı ve 1 Kasım'da gideceğimiz sandıkta, bize ve ülkemize yakışır en doğru kararı vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda vatandaşların beklentilerine de kulak veren Bulutlar, "Bizim hizmet anlayışımızda vatandaşın beklentilerini ertelemek ve ötelemek yok. Kaldı ki; 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde bunu defalarca kanıtladık. Milletimizin yeri bizim başımızın üstündedir, dolayısıyla beklentileri de, istek ve talepleri de bizim için önemlidir. Bu anlayış devam ettiği sürece de, kazançlı çıkan hep vatandaşımız olacaktır" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • osman 01 Ocak 1970 02:00

    Utanma sikilma yok bir yanda akp bir yanda bilmem ne gucleri derken o bilmem ne dedikkerinden oy istoyorsun yoksa koylerde oy vermezseniz hizmet yapmammi dedin dersin yakisanda bu suze santaj tehdit