Eğitim Haber Girişi : 14 Nisan 2016 17:33

Başkan Bulutlar 1400 öğrenciye 'Safahat' hediye etti

Başkan Bulutlar 1400 öğrenciye 'Safahat' hediye etti
Erzurum merkez Palandöken Belediyesi Kültür Yayınları olarak hazırlanan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un 'Safahat' isimli eseri Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediye etti.
Erzurumajans-Erzurum merkez Palandöken Belediyesi Kültür Yayınları olarak hazırlanan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un 'Safahat' isimli eseri Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediye etti.

Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, okulda öğrenim gören 1400 öğrenciye Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un Safahat isimli eserini iki sınıfı kendisi dağıttı. Başkan Bulutlar, Safahat'ı hediye ederken öğrencilere şunları söyledi:

"İmam Hatip liselileri bundan önce özellikle başörtüsü ve katsayı sorunları sebebiyle sıkıntılar çekiliyordu. Artık o günlerin geride kaldı. Bende sizler gibi İmam Hatip Lisesi mezunuyum ve bu okulda okudum çocuklarımda imam hatip mezunu. Her zaman söylüyorum hedeflerinizi yüksek tutun. Sizlere olan inancım tamdır. "

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zeki Korkmaz da böylesine güzel bir eseri öğrencilere hediye etmesinden dolayı öğrenciler, öğretmenler ve veliler adına Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.