Spor Haber Girişi : 27 Haziran 2012 14:30

Başkan Bulutlar'dan Milli takıma baklava ikramı

Başkan Bulutlar'dan Milli takıma baklava ikramı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum’da Londra Olimpiyatları'na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı kampını ziyaret ederek sporculara baklava ikram etti.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum’da Londra Olimpiyatları'na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı kampını ziyaret ederek sporculara baklava ikram etti.
Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Bekir Çeker, Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette sporcular ile tek tek el sıkışan Belediye Başkanı Bulutlar, teknik heyetten milli takımımızın son durumu hakkında bilgi aldı. Kısa bir sürede milli takımımızın idmanını yerinde izleyen Başkan Bulutlar, yaptığı açıklamada geçmişten günümüze Uluslararası her turnuvada milletimizin göğsünü kabartan Güreş Milli Takımımızın önümüzdeki günler de Londra’da yapılacak olan olimpiyat oyunlarında da Ülkemiz adına gurur verecek başarılara imza atacağını belirterek “Millet olarak bugüne kadar bizlere sayısız sevinçler yaşatan ve ülkemizdeki spor dalları içinde madalya depomuz olarak bilinen Ata sporumuz güreşte önümüzdeki olimpiyat oyunlarında hem Greko-Romende hem de Serbest stilde bizlere altın madalya sevincini yaşatacaklarını umut ediyorum. Olimpiyat öncesi yapılan bu çalışmalarda ve olimpiyat oyunlarında tüm sporcularımıza canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ise hem ziyaretlerinden ötürü hem de Türk güreşine verdiği desteklerden ötürü Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Çeker, “ Bu ziyaret sporcularımıza müsabakalardan önce çok büyük bir moral oldu. Zaten Bölgesin de 1. Ligde mücadele eden tek takım Palandöken Belediyesine ait. Buda şunu gösteriyor Başkanımız ilgili samimi ve ata sporumuzu önemsiyor. Bizleri ziyaret etmesi bile başlı başına güzel ve anlamlı” dedi.
Başkan Bulutlar daha sonra Milli Takımla birlikte topluca hatıra fotoğrafı çekildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.