Bölge Haber Girişi : 23 Kasım 2009 00:48

Başkan Cengiz önce Erzurum'a tanıtıyor!..

Başkan Cengiz önce Erzurum'a tanıtıyor!..
Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri'nde tanıtım günleri başladı. Etkinlik kapsamında önce ilde görev yapan kamu kurumlarının yöneticilerini ağırlayan tesisler, daha sonra Atatürk Üniversitesi'nin idari kadrosunu ve Erzurum'daki sivil toplum örgütlerinin t

Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri'nde tanıtım günleri başladı. Etkinlik kapsamında önce ilde görev yapan kamu kurumlarının yöneticilerini ağırlayan tesisler, daha sonra Atatürk Üniversitesi'nin idari kadrosunu ve Erzurum'daki sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini konuk etti.

Yaklaşık beş ay önce hizmete açılan ve sunduğu hizmet kalitesiyle takdir toplayan Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri markalaşma atılımlarını sürdürüyor. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, termal turizmde markalaşmak için bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirterek, kurum amirleri, üniversite camiası ve sivil toplum kuruluşları ile başlayan birebir tanıtım organizasyonlarını daha da genişleterek bürokrasi kesimini, farklı meslek örgütlerini ve vatandaşları tesislerde ağırlayacaklarını ifade etti.

BİREBİR TANITIM

Tanıtım günlerine katılan konuklar tesislerin kaplıca, sauna, Fin hamamı ve Türk hamamı gibi ünitelerinden faydalanırken, spor salonu ve fizik tedavi merkezi gibi hizmet alanlarını da gezerek bilgi aldılar. Başkan Cengiz, hizmette kalite ve çeşitliliği önemsediklerini ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade etti.

Aziziye'nin elinde termal tesisler gibi çok önemli bir imkanı olduğunu dile getiren Başkan Cengiz, bu imkanı katma değer çevirip, yerel ekonomiye kazandırmak için şuurlu bir şekilde çok çalıştıklarını kaydetti.

TESİSLERİMİZİ ÖNCE ERZURUM'A TANITIYORUZ

Termal turizmde markalaşmak için tanıtımın önemine vurgu yapan Başkan Fatih Cengiz, "Biz önce kendi imkanlarımızı ve kendi değerlerimizi Erzurum insanına tanıtmak zorundayız. Erzurum'un böyle modern bir tesislere sahip olduğunu, çağdaş standartlarda hizmet üretildiğini şehir insanına anlatmak arzusundayız. Tanıtım organizasyonumuzun temel amacı budur. Birebir olarak termal tesislerimizin hizmet kalitesini, çeşitliliğini yöneticilere ve halkımıza anlatmaktan başka çaremiz yoktur. Termal tesislerimizdeki suyumuzun kalitesinden, hizmet çeşitliliğine varıncaya kadar her ayrıntıyı önce şehir halkı bilmek ve bu tesisleri sahiplenmek zorundadır. Biz tesislerimizde sunulan hizmetin kalitesine güveniyoruz. Doğanın bize sunduğu bu nimeti en verimli şekilde değerlendirerek, ekonomiye kazandırıp, şehrimizin ve ilçemizin kalkınma ritmine de ivme kazandırma çabasındayız. Sunduğumuz hizmetin kalitesini artırdıkça, yarınlara daha bir umutlu bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

KONUKLAR HAYRAN KALDI

Termal Tesislerin kaplıca, sauna, Fin hamamı ve Türk Hamamı ünitelerinden faydalanan konuklar, memnuniyetlerini dile getirerek, tanıtımın önemine vurgu yaptılar.

Kaplıcalardan uzun yıllar faydalanmış olan bazı konuklar ise, "İlçenin bu kadar kaliteli bir tesise sahip olacağını hayal bile edemezdik. Sunulan hizmeti ve kalitesini görünce gerçekten çalışınca nelerin başarılabileceğini gördük. Suyun kalitesi tartışılmaz. Bunun yanında modern tesislere uygun hizmet kalitesini, çeşitliliğini ve hijyen kurallarına uygunluğuna görünce hayranlığımız arttı. Artık Erzurumluluk bu tesislere destek olmayı, tanıtmayı ve sahiplenmeyi gerektirir. " ifadelerini kullandılar.

Başkan Cengiz, kaplıca keyfinin ardından termal kompleks içerisinde bulanan oteli gezdirerek, tesisler hakkında bilgi verdi.

Tanıtım günlerinde Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu da konukları yalnız bırakmazken, üniversite camiasının konuk edildiği etkinliğe Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu da katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.