Bölge Haber Girişi : 29 Temmuz 2010 15:27

Başkan Cengiz'den OSB'ye ziyaret!..

Başkan Cengiz'den OSB'ye ziyaret!..
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Üretime ve istihdama katkı sunan, her müteşebbis, her girişimci bizim başımızın tacıdır dedi.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Üretime ve istihdama katkı sunan, her müteşebbis, her girişimci bizim başımızın tacıdır.” dedi.
Başkan Cengiz, Başkan Yardımcısı Hadi Zaimoğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayici ve işadamlarını ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgesi ve TEMA Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç’ı ziyaret ederek gezisine başlayan Başkan Cengiz, yatırımcı ve işadamlarının sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.
Geri kalmışlıkla mücadelenin üretim ve istihdamla sağlanabileceğini ifade eden Başkan Fatih Cengiz, “Erzurum’da ve Doğu’da, zor şartlar altında fedakarlık örneği sergileyerek, özverili bir şekilde Erzurum insanına iş ve aş kapısı sunan her müteşebbis bizim başımızın tacıdır. Belediye olarak, yatırımcılarımızın ve işadamlarımızın her zaman yanındayız. Bir kişi dahi fazla istihdam edebilmek için yatırım yapan her girişimciye yerel yönetimler olarak, şükran borcumuz vardır.” şeklinde konuştu.
RAMAZAN AYI DESTEĞİ
Belediye olarak geçmiş dönemlerden geleneksel hale gelen Ramazan ayı yardımlarının bu yıl daha da artarak devam edeceğinin altını çizen Başkan Fatih Cengiz, farklı bir iklimde, manevi atmosferine uygun olarak idrak edilen Ramazan ayında ihtiyaçlı vatandaşların sevindirilmesine, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işadamlarının da ciddi katkı sunduklarını ifade etti. Aziziye Belediyesi’nin 12 merkez ve 23 köy mahallesiyle birlikte, geniş bir hizmet alanına sahip olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Bu Ramazan ayında ilçemizin her köşesinde yaşayan gerçekten ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşmak istiyoruz. İşadamlarımızın destekleri ve belediyemizin imkanlarını da seferber ederek, hemşehrilerimizin manevi iklimine uygun bir Ramazan ayı geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz, Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinin il gününde Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç’ın ardından, Beşler Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni, Korkmaz Şirketler Grubu’nu, Bayramoğlu A.Ş.’yi ve Yardımcı Ticaret’i ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işadamları da Başkan Cengiz'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerle sürekli işbirliği içerisinde olduklarını ilin sosyo ekonomik kalkınması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirttiler. İşadamları Ramazan ayında ihtiyaçlı vatandaşlara yönelik de ellerinden gelen desteği sunacaklarını sözlerine eklediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.