Spor Haber Girişi : 06 Mart 2016 18:15

Başkan Demirhan: Şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz

Başkan Demirhan: Şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor'da Kırıkhanspor karşısında alınan galibiyet sevinci yaşanıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor'da Kırıkhanspor karşısında alınan galibiyet sevinci yaşanıyor. 

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir coşku yaşayan BB Erzurumspor yöneticileri ve futbolcular, adım adım şampiyonluğa yaklaştıklarını söylediler.

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Mutluyuz, daha önümüzde çok maç var. İnşallah Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz. Bu şehre bu şampiyonluğu ve bu kupayı getireceğiz" dedi.

Kırıkhanspor karşısında iki gol kaydederek galibiyetin mimarı olan Kaptan Mehmet Albayrak ise, "İç sahada kazanmak önemliydi. Biz her maçımızı final olarak görüyoruz. Kalan tüm maçlarımıza kazanarak inşallah şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.