İlçeler Haber Girişi : 14 Mayıs 2014 21:01

Başkan Karasu: Milletimizin başı sağolsun

Başkan Karasu: Milletimizin başı sağolsun
AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Karasu, Manisa'nın Soma İlçesinde bulunan kömür madeni ocağındaki meydana gelen kaza sonrasında yaşamlarını yitiren işçilerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı mesajı diledi.
Erzurumajans-AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Karasu, Manisa'nın Soma İlçesinde bulunan kömür madeni ocağındaki meydana gelen kaza sonrasında yaşamlarını yitiren işçilerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı mesajı diledi.

Karasu mesajında "Manisa ilimizin Soma ilçesi Kömür madenlerinde meydana gelen ilk belirlemelere göre trafo patlaması sonucu kazada, can kayıpları ve göçük altında kalan çalışanların olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Devletimiz bütün imkanlarıyla kurtarma çalışmalarında seferber olsa da, yaşanan bu elim kaza ve beraberinde getirdiği acı tüm Türkiye'de olduğu gibi Köprüköy'ümüzü de yasa boğmuştur. Hükümetimizin 3 gün Ulusal yas ilan ettiği kazada, yaralı kurtarılan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, hayatlarını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.