İlçeler Haber Girişi : 16 Ağustos 2012 11:30

Başkan Korkut Maceracıya konuk oldu

Başkan Korkut Maceracıya konuk oldu
Samanyolu kanalında bugün akşam 21.45’te yayınlanmaya başlayacak olan “Maceracı Programı” Erzurum kültürünü dünyaya tanıtacak.
Erzurum Ajans-Samanyolu kanalında bugün akşam 21.45’te yayınlanmaya başlayacak olan “Maceracı Programı” Erzurum kültürünü dünyaya tanıtacak. Yakutiye Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri, iftar sofrası ile Yakutiye Kent Meydanında çekimlerinin bir bölümünün yapıldığı program Erzurum’un ramazan kültürünü de yansıtacak.
Maceracı ‘Erzurum’ ismiyle bu akşam yayınlanacak olan programda Murat Yeni, Erzurum’a dair olan ne varsa ekrana getiriyor. Erzurum’da ramazan kültürünün geniş biçimde yansıtılacağı program Samanyolu televizyonunda bu akşam saat 21.45’de yayına girecek. Murat Yeni’nin kalabalık bir ekiple hazırladığı programın bu akşamki konuğu Erzurum kültürü ile Yakutiye Belediyesi. 5 kıtada yayınlanacak program da Erzurum’da ramazan’a dair gelenekler, Yakutiye Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri, Yakutiye Kent Meydanında açılan iftar sofraları yer alacak. “Hoşgörünün, ibadetin ve merhametin ev sahibi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında, Murat Yeni sizleri Erzurum’a götürüyor.” İfadesiyle Samanyolu Televizyonu sitesinde tanıtımı yapılan programın önemli bir bölümü Yakutiye mührünü taşıyor.
17 Ağustos Cuma günü, Erzurum ve Yakutiye Kent Meydanındaki Ramazan keyfini ekranlarına taşıyacak “Maceracı”ya konuk olan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı hizmetleri özetlerken, Ramazan etkinlikleriyle Erzurum’da ramazan kültürünün yaşatılması için büyük çaba harcadıklarını anlattı. Murat Yeni ile iftarda kazanlardan yemek dağıtımı yapan Ali Korkut, Erzurum halkının keyifli bir ramazan ayı geçirmeleri için her şeyi düşündüklerini söyledi. Korkut’un konuk olduğu program, şehirde canlı ramazan kültürünü işliyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.