Spor Haber Girişi : 11 Nisan 2016 18:08

B.B. Erzurumspor da Maltepe sevinci

B.B. Erzurumspor da Maltepe sevinci
Spor Toto Üçüncü Lig Birinci grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Erzurumspor'un deplasmanda Maltespor'u 1-0 yenmesinin ardından Başkan Ali Demirhan ile Teknik Direktör Ahmet Yıldırım sevinç göz yaşı döktü.
Erzurumajans-Spor Toto Üçüncü Lig Birinci grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Erzurumspor'un deplasmanda Maltespor'u 1-0 yenmesinin ardından Başkan Ali Demirhan ile Teknik Direktör Ahmet Yıldırım sevinç göz yaşı döktü.

B:B. Erzurumspor, Maltepe deplasmanının 9+3'te Hüseyin Cipah Avcu'nun muhteşem frikik golü ile sahadan 1-0 ayrılması, maçı izleyenlere mutlu etti. Futbolcular sahada sevgi yumağı oluştururken Başkan Ali Demirhan ile Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ise birbirlerine sarılarak seivinç göz yaşı döktüler. 

Son üç hafta sırasıyla Altay, Tire 1922 Spor (D) ve Turgutluspor maçlarını oynayacak olan B.B. Erzurumspor, 32 hafta sonunda galibiyet sayısını 18'e çıkardı. Rakip fileleri 56 kez havalandıran B.B. Erzurumspor 29 gol kalesinde gördü. En yakın rakibi ve bir maç fazlası bulunan Kızılcabölükspor'a 3 puan fark atan B.B. Erzurumspor, Maltepe galibiyetiyle birlikte puanını 62'ye çıkardı ve liderliği sürdürdü.

Son sekiz maçta yenilgi yüzü görmeyen, tek beraberlik  ve 7 galibiyetle kapatan Mavi- beyazlı takım, iki haftadan beri maçı uzatma dakikalarında kazanıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.