Erzurum Haber Girişi : 14 Mayıs 2012 17:15

BEAH Erzurum'un havasını temiz tutacak

BEAH Erzurum'un havasını temiz tutacak
Palandöken Dağı eteklerinde yer alan Abdurrahman Gazi Türbesi yerleşkesinde düzenlenen rekreasyon alanına Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Hatıra Ormanı oluşturuldu.
Erzurum Ajans-Palandöken Dağı eteklerinde yer alan Abdurrahman Gazi Türbesi yerleşkesinde düzenlenen rekreasyon alanına Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Hatıra Ormanı oluşturuldu.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tahsis edilen alana, geçtiğimiz cumartesi günü bedensel engelli vatandaşlarında katılımıyla 150 fidan dikildi.

BAŞHEKİM PROF. DR. ERDOĞAN : “SAĞLIKLI BİR NEFES İÇİN BİR FİDAN DA SİZ DİKİN”

Daha yeşil bir Erzurum görüntüsü hayal ettiğini ve bunun gerçekleştirilebilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade eden Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ‘Sağlıklı Bir Nefes İçin, Bir Fidan da Siz Dikin’ parolasıyla oluşturdukları hatıra ormanının yıllar sonra Erzurum’a farklı bir görüntü kazandıracağına inandığını vurgulayarak; “Erzurum bulunduğu coğrafi konum ve kış şartları dolayısıyla temiz havaya en çok ihtiyaç duyulan şehirlerimizin başında geliyor. Bugün bizler 150 fidanı toprakla buluşturduk. Bu işin hazzı tarif edilemez. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Engelliler Haftası etkinliklerimize ek olarak istedik ki bu mutluluğu engelli vatandaşlarımızla paylaşalım. Eksik olmasınlar davetimize icabet ederek zorlu koşullara rağmen bizimle birlikte bu yüksekliğe kadar çıktılar. Onların da katkılarıyla hastanemizin hatıra ormanını oluşturduk. Kendilerine ve bu çalışmada ön ayak olan Erzurum Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve Orman İşletme Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.