Spor Haber Girişi : 15 Aralık 2011 14:29

BEAH Futbol turnuvasında 2. oldu

BEAH Futbol turnuvasında 2. oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Bölge Müdürlüğü Herkes İçin Futbol (HİF) departmanı tarafından düzenlenen ve 33 takımın yer aldığı “Kurumlararası Futbol Turnuvası”nda final oynayan ve penaltılar sonucunda şampiyonadan ikincilik kupası
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Bölge Müdürlüğü Herkes İçin Futbol (HİF) departmanı tarafından düzenlenen ve 33 takımın yer aldığı “Kurumlararası Futbol Turnuvası”nda final oynayan ve penaltılar sonucunda şampiyonadan ikincilik kupasıyla ayrıldılar. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Futbol Takımı, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.

“Herkes için futbol” kapsamında gerçekleştirilen ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü İPA takımı ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) futbol takımları arasında oynanan final maçında gülen taraf Erzurum Emniyet Müdürlüğü İPA oldu. Baştan sona çekişmeli geçen maçta Erzurum Emniyet Müdürlüğü İPA takımı, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi futbol takımını normal süresi 2-2 biten karşılaşmada penaltılarla geçerek turnuvanın şampiyonu olurken başarılı bir futbol oynamasına rağmen penaltılar sonucunda ikinci olan BEAH futbol takımı müsabakayı izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.
İdari Sorumlular Haluk Bilici ve Süleyman Turan’la birlikte Başhekim Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’ı ziyaret eden futbol takımı oyuncuları organizasyonun başından sonuna kadar kendilerini destekleyen Erdoğan’a teşekkür ederek ikincilik kupasını kendisine hediye ettiler.

Hastane Müdürü Metin Tekin’in ve diğer hastane yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, futbol takımından bir sonraki organizasyonda şampiyonluk beklediğini ifade ederek alınan başarılı sonuçtan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Prof. Dr Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: “Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak adımızı sadece sağlık alanındaki başarılı çalışmalarımızla değil, bu tür sosyal organizasyonlarla da duyurmak son derece sevindirici bir olay. Genç arkadaşlarımız müsabakalar boyunca centilmenlik ve futbol adına son derece olumlu davranışlar sergilediler. Gönlümüz şampiyonluktan yanaydı. Final maçı da oldukça çekişmeli geçti ama iş penaltılara kalınca açıkçası yapacak pek bir şey kalmıyor. Umuyorum ki bir sonraki organizasyonda bu gençleri şampiyonluk kupasıyla misafir edeceğiz. Kendilerini hastane yönetimimiz adına tebrik ediyorum.”

BEAH Futbol takımı futbolcuları ve idarecileri de Başhekim Erdoğan’a bir sonraki turnuvada şampiyonluk kupasını getirme sözü verdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.