Bölge Haber Girişi : 08 Mart 2011 12:14

BEAH kadınları unutmadı!..

BEAH kadınları unutmadı!..
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastanede tedavi gören kadın hastalara karanfil vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Erzurum Ajans-Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastanede tedavi gören kadın hastalara karanfil vererek ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Hastanede tedavi gören hasta ve refakatçilerine, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, Başhekim Yardımcısı Gonca Atunkaynak, Hastane Müdürü Metin Tekin ve Başhemşire Emine Dudu, hastanedeki kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve karanfil verdi.

Başhekim Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, gül dağıtımı sonrasında yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hastane yöneticileriyle birlikte karanfil dağıtımı yaptıklarını söyledi. Hasta ve refakatçilerin yanı sıra bayan doktor ve servis hemşirelerinin de kadınlar gününü kutladıklarını ifade eden Erdoğan, “Kadınlarımızın bu özel günlerinde, hastanemizde tedavi gören ve morale ihtiyacı olan bayan hastalarımızı ziyaret etmek böyle bir günde onları unutmadığımızı göstermek istedik. Şu an hastanemizde 317 bayan hasta yatarak tedavi hizmeti alıyor. Bunun yanı sıra hastanemizde doktorumuzdan hemşiremize, temizlik elemanımızdan güvenlik elemanımıza kadar her birimde bayan çalışanlarımız bulunmakta. Kadınlarımızın, gerek dünyada gerekse ülkemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da başarılı ve özverili çalışmaları takdire şayan bir olaydır. Bu düşüncelerle hastanemiz adına tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı yarınlar diliyoruz.” dedi.

BAŞHEKİM DOÇ. DR. ERDOĞAN; “AYŞE TEYZE HASTANEMİZİN ANNESİ”

Hastanenin Dahiliye Servisi’nde tedavi gören ve kimsesiz olduğu öğrenilen 75 yaşındaki Ayşe Topaloğlu’nu da ziyaret eden yöneticiler yaşlı kadına çiçek vererek hayır duasını almayı ihmal etmediler. Yaşlı kadının bir süre önce ameliyat edildiğini ve şuan itibariyle genel sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Başhekim Doç. Dr. Fazlı Erdoğan; “Ayşe Teyzemiz tabiri caizse bizim hastanemizin annesi. Biz bugün kendisine karanfil vererek yüzünde tebessüm oluşturduk. O da bize her gün hayır duasıyla moral veriyor. Hastane çalışanlarımız, kimsesiz olan teyzemizi öylesine sahiplendi ki, bizler onun kendi deyimiyle bundan böyle oğulları ve kızlarıyız.”dedi. Ayşe Topaloğlu ise ilk defa bir çiçek aldığını ifade ederek kendisini bu günde de yalnız bırakmayan hastane çalışanlarına bol bol dua etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.