Spor Haber Girişi : 28 Kasım 2012 20:15

Beşiktaş öldü öldü dirildi

Beşiktaş öldü öldü dirildi
Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile karşılaşıyor.
Erzurumajans-Beşiktaş evinde Ankaragücü'nü 3-2 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

DK 89: Ankaragücü'nde Teoman Erkan oyunda, Mert Erdoğan kenara geliyor.

GOOOLLL
DK 85: Uğur Boral sol kanatta, cezasahası içinde ki İbrahim'i gördü, pasını İbrahim'e aktardı. İbrahim topu ceza sahasına doğru ortaladı. Batuhan Karadeniz kafasıyla topu Ankaragücü ağlarına gönderdi. 3-2

Oyuncu değişikliği: Beşiktaş'ta İbrahim Toraman, Erkan Kaş yerine oyuna dahil oldu. Ankaragücün'de ise Enes Kubat, Mehmet Taşçı yerine oyuna girdi.

DK 79: Defansın arkdasına atılan topta Timur topla buluştu Escude pozisyonunu rahatsız edince sert bir vuruş denedi Cenk topu kornere gönderdi.Ankaragücü için önemli bir pozisyondu.

DK 76: Necip'in sağ taraftan kullandığı kornerde Holosko müsait pozisyonda kötü bir kafa vuruşu yaptı. Top oyuncuların bakışı arasında dışarı gitti.

DK 73: Oyuna yeni giren Gürkan Beşiktaşlı oyuncuya yaptığı müdahala sonucu sarı kart gördü.

Oyuncu değişikliği: Ankaragücü'nde Bilal yerini Gürkan Alver'e bıraktı

DK 64: Veli rakibine yaptığı sert müdahale sonucu sarı kart gördü.

GOOOLLL DK 59 : Hibert penaltı atışında keleci ve topu ters köşelere yolladı. Sol köşeye düzgün bir vuruşla eşitliği sağladı. 2-2.

DK 58: Ve penaltı...Gökhan Uğur Boral'a ceza sahasında müdahalede bulundu ve hakem penaltı verdi.Göhkan sarı kart gördü

DK 55: Ankaragücü, sol kanattan etkili geldi. Kaan'ın ortasına Timur etkili bir vuruş yapamadı.

DK 49: Holosko atılan pası iyi değerlendirdi defans arkasına sarktı, cezasahası içine girdi, Ancak Bayram zamanında çıktı ve gole izin vermedi.

İkinci yarı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşu ile başladı.

Oyuncu değişikliği: Beşiktaş'ta Olcay'ın yerine Uğur Boral, Muhammed'in yerine Batuhan oyuna giriyor.

Ve ilk yarı sona erdi.

GOOOLLL DK 41: İnanılmaz bir gol geldi. Hilbert çok büyük bir hata yaptı, orta sahaya yakın bir yerden Cenk'e kafası ile pas vermeye kalktı ancak arkasında ki Ankaragüçlü futbolcu hızlı davranınca Cenk cezasahası dışında topa eliyle müdahale etti top Ankaragüçlü Kaan'nın önüne düştü Kaan boş kaleye topu gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Hakem elle müdehalesinden dolayı Cenk'e sarı kart verdi

GOOOLLL
DK 36: Bilal Beşiktaş savunmasının arkasına çok güzel bir pas attı. Topla buluşan Timur hızla ceza sahasına girdi, Cenk'le karşı karşıya kaldı ve topu filelere gönderdi. Şimdi eşitlik var. 1-1

DK 33: Ankaragücü'nün kalabalık çıktığı bir pozisyon sırasında topu kapan Beşiktaş, kontraatakla çıktı. Ceza sahası ön çizgisi üzerinden Veli Kavlak'ın çıkardığı plase şut kaleci Bayram Olgun'da kaldı.

DK 28: Ankaragücü'nden Timur Özgöz, kendi sol kanadından etkili bir şekilde geldi. Yaptığı ortaya Beşiktaş savunması vurdu.

GOOOLLL DK 21: Defansın arkasında atılan pasta defansın bir anlık dalgınlığını iyi değerlendiren Holosko Topu önüne aldı ve hızla cezasahasına girdi, açısını kapamak isteyen Bayram'ın sol yanından topu ağalara gönderdi. Beşiktaş 1-0 önde.

DK 16: Beşiktaş'ın sağdan kullandığı kornerde Holosko'nun kafasını Bayram son anda kornere gönderdi.

DK 11: Erkan soldan cezasahasına kat etti, yerden takım arkadaşlarına çevirdi. herkesin bakışı arasında top Muhammet'in önünde kaldı, Muhammet sert vurmak istedi ama top yandan dışarı gitti. Beşiktaş çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

DK 6: Soldan Olcay serbest vuruşta topu ceza sahasına açtı, Ankaragücü kalecisi Holosko'dan önce topa sahip oldu

Maça Ankaragücü başladı..

İşte ilk 11'ler:

Beşiktaş :Cenk, Hilbert, Escude, Ersan, Emre, Necip, Veli, Muhammed, Olcay, Erkan, Holosko

A
nkaragücü: Bayram, Ümit, Timur, Bilal, Kaan, Aytaç, Mehmet, Mert, Volkan, Sinan, Gökhan 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.