Erzurum Haber Girişi : 10 Mayıs 2012 18:15

Bir günlüğüne de olsa mutlu oldular

Bir günlüğüne de olsa mutlu oldular
Erzurum’da 4. Zırhlı Tugay Komutanlığı Palandöken Kışlası'nda engelli vatandaşlar için temsili askerlik töreni düzenlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da 4. Zırhlı Tugay Komutanlığı Palandöken Kışlası'nda engelli vatandaşlar için temsili askerlik töreni düzenlendi. Toplam 10 engelli, bir günlük de olsa temsili askerlik yapmanın mutluluğunu yaşadı.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birliklerde engelli vatandaşların bir gün süreyle askerlik hizmetini yerine getirebilmesini sağlamak amacıyla Erzurum’da 4. Zırhlı Tugay Komutanlığı Palandöken Kışlasında engelli vatandaşlar için temsili askerlik töreni düzenlendi. Törene özürlü gençlerin aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından özürlü gençler ellerini silah ve bayrağa koyarak yemin etti. Büyük alkış alan yemin töreninin ardından bir konuşma yapan 4. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, askerlik yeminin ve askerliğin önemine dikkat çekti.
Yapılan konuşmaların ardından yemin eden 10 özürlü gence terhis belgeleri verildi.
Yemin töreni resmi geçişle sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökhan 01 Ocak 1970 02:00

    Bedelli askerlik yapan kepazelere duyrulur.