Siyaset Haber Girişi : 14 Haziran 2012 19:00

Bu görüntü Meclise gidecek

Bu görüntü Meclise gidecek
CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Erzurum Kongresi'nin yapıldığı kongre binasının bakımsız haline tepki göstererek binanın ve kent merkezindeki 1980 yılında yaptırılan bir caminin harabe halini fotoğrafladı.
Erzurum Ajans-CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Erzurum Kongresi'nin yapıldığı kongre binasının bakımsız haline tepki göstererek binanın ve kent merkezindeki 1980 yılında yaptırılan bir caminin harabe halini fotoğrafladı.
CHP Milletvekili Melda Onur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Erzurum’da incelemelerde bulundu. Atatürk önderliğinde 23 Temmuz 1919'da yapılan Erzurum kongre binasını Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte gezen Milletvekili Melda Onur, binadaki örümcek ağını, dökülen sıvaları, kırılan camları, duvarlara yazılan sloganları fotoğrafladı. Niçin fotoğraf çektiğini soran gazetecilere, "Bunları Twitter'da paylaşacağım. Ayrıca konuları Meclis'e götüreceğim" dedi.
Milletvekili Melda Onur, daha sonra İstanbul kapı semtinde 1980 yılında yaptırılan camiinin kaderine terk edilmesini de fotoğrafladı. Kapısı bulunmayan, camları kırık, içi harabeyi andıran minareli camiiyle ilgili olarak CHP İl Başkanı Şahin Cananoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu'na bilgi verirken, "Mahalle halkı dilekçe vermiş. Kapısını yaptırın biz içerisini düzenleriz diye. Ama onlar burayı yıkacak ve birilerine peşkeş çekilecek" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • serdar 01 Ocak 1970 02:00

    bunların işleri bu abdullah kardeşim birileri gelip açık dibde köşede açık arar acaba ne yapsakda eleştirsek şu hükümeti ondan sonra yalan yanlış haberler al sana malzeme bizim medyamızda buna hiç rahatsız olmadan çanak tutar daha düne kadar ``dünyaya teyo olduk`` diyenler bu haberi nasıl sitelerinde yayınlıyorlar anlayabilmiş değilim.

  • Abdullah Şahin 01 Ocak 1970 02:00

    Cami "bakımsız" diye fotoğraflamış heee.....! Mensubu olduğu partinin (CeHaPe) camileri ahıra çevirdiğini unuttu herhalde. Bir yorum da size Erzurum Ajans: Bunun haber değeri var mı acaba?