Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Nisan 2013 14:43

Büyükşehir alkışı haketti

Büyükşehir alkışı haketti
20-21 Nisan günleri düzenlenen Aziziye ve Mecidiye Tabyaları, Nenehatun Mezarı, Şehitlik, Palandöken Kış Turizm Merkezi, Atlama Kuleleri ve Tebrizkapı Sanatçarşısı gezisi katılımcı vatandaş ve öğrencilerden tam not aldı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-21 Nisan günleri düzenlenen Aziziye ve Mecidiye Tabyaları, Nenehatun Mezarı, Şehitlik, Palandöken Kış Turizm Merkezi, Atlama Kuleleri ve Tebrizkapı Sanatçarşısı gezisi katılımcı vatandaş ve öğrencilerden tam not aldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin 15-22 Nisan 'Turizm Haftası' nedeniyle düzenlediği etkinliğe emekli öğretmen Abdurrahman Zeynel rehberlik etti ve gezi alanlarıyla ilgili bilgi verdi.

"Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sizi Erzurum'da Ücretsiz Gezdirmek İstiyor" sloganıyla yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, cumartesi ve Pazar günü sabah ve öğle olmak üzere dört ayrı gezi düzenledi.

Her biri 250 kişiden oluşan ve bin kişinin katılımıyla gerçekleşen geziye, öğrenci ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde başlayan gezi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle gerçekleştirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, geziyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Turizm Haftası'nın, değerlerimizin tanıtılmasında bir vesile ortaya çıkardığını belirterek, "İki gün süren ve Erzurum'un tarihi ve turistik yerlerini tanıma imkanı sağlayan gezinin çok faydalı geçtiğini, katılımcıların ağzından işitmek bizleri de mutlu etti, dedi.

Tanımadan tanıtmak olamaz diyen Başkan Küçükler, bundan sonra da bu tür etkinliklere devam edileceği müjdesini verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.