Kültür-Sanat Haber Girişi : 10 Mayıs 2016 17:22

Büyükşehir'den Anneler Günü etkinliği

Büyükşehir'den Anneler Günü etkinliği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde bakım evinde yaşayan annelerin anneler günü kutlandı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin işbirliğinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde bakım evinde yaşayan annelerin anneler günü kutlandı. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Müceldili Konağı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, "Sosyal devlet anlayışımız gereği, devletimiz hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden, kimsesiz, sahipsiz bırakmadan onlara sahip çıkmakta ve yardımcı olmaktadır" dedi. Başkan Vekili Doğan, şöyle devam etti: "Sosyal devlet anlayışı AK Parti iktidarlarından önce maalesef kâğıt üzerinde yer alıyordu, gerçek manada uygulanmıyordu. Bugün, AK Parti iktidarları öncesiyle kıyaslanmayacak şekilde devletimiz vatandaşımızın yanında yer alarak bütün ihtiyaçlarını elinden geldiği ölçüde karşılıyor ve karşılamaya da devam edecektir. Bu manada Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen seçimler öncesi dedi ki, 'Bizim üç tane önceliğimiz var. Birincisi belediyecilik faaliyetlerini yapacağız. İkincisi şehrimizi sosyal ve kültürel manada kalkındıracağız. Üçüncüsü de Erzurum'u ekonomik manada kalkındıracağız.' 'Sosyal manada kalkındıracağız' derken de çok sayıda sosyal yardım faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bunların başında, Büyükşehir Belediyemizin Gülahmet semtinde açmış olduğu Hayır Çarşısı gelmekte. Bu Hayır Çarşısı vasıtasıyla binlerce vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Üniversitedeki öğrenci kardeşlerimizden de faydalanarak oluşturulan iyilik ekibiyle şehrimizin her köşesini, ilçelerimiz de dâhil olmak üzere, karış karış araştırıyoruz. İhtiyaçlı, sıkıntılı, kimsesiz ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın yanında yer alarak yardımda bulunuyoruz." Konuşmaların ardından Başkan Vekili Doğan, annelerle yakından ilgilenerek, Anneler Günü'nü kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.