Spor Haber Girişi : 31 Ekim 2012 17:30

Buzun parlayan yüzü

Buzun parlayan yüzü
Gençlikspor Kulübü bugünlerde harıl harıl Süper Lige bilenirken, genç antrenör İkram Çintimar’da gelecek vaat ediyor.
Erzurum Ajans-Gençlikspor Kulübü bugünlerde harıl harıl Süper Lige bilenirken, genç antrenör İkram Çintimar’da gelecek vaat ediyor. Ülkemizin yetiştirdiği genç ve yetenekli antrenörlerden biri olan Gençlik Spor Kulübü Buz Hokeyi Antrenörü İkram Çintimar, adeta dişi ve tırnağı ile geldiği bu noktada daha da başarılı olmak için kafa yoruyor ve çalışıyor. Gençlikspor Kulübü’nde iki yıldır ABD’li Antrenör Mc. Adams Keith’in yardımcılığını yapan başarılı antrenörün yıldızı her geçen gün parlıyor. Genç çalıştırıcı, “Bu noktalara gelmek için büyük mesai harcadım ve fedakarlıklar yaptım. Kocaeli’de uzun süre buz hokeyi antrenörlüğünde eğitim aldım. Sonrasında ilimize dönerek, burada antrenörlüğe başladım. Her geçen gün kendimi geliştiriyorum”dedi.

KEİTH’İN TECRÜBESİNDEN FAYDALANIYORUM


A-Milli Buz Hokeyi’nin eski teknik patronu, Erzurum Gençlikspor Kulübünün ABD’li teknik patronu Mc. Adams Keith’in yardımcılığını üstlenen Gençlikspor Kulübü’nün Buz Hokeyi Antrenörü İkram Çintimar, “Keith’in tecrübelerinden faydalanıyorum. Kendisi uzun yıllardır buz hokeyinde hocalık yapıyor. Onun ilimizde görev yapması da bizim için büyük bir şans. İnanıyorum ki, kendisi ile birlikte bu sezon Erkekler Süper Ligi’nde Erzurum Gençlikspor Kulübü’nü şampiyon yapacağız” dedi.

Buz hokeycilerin de takdir ettiği İkram Çintimar, uzun yıllar atletizm ve buz sporlarında sporculuk yaptıktan sonra Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda eğitim gördü. BESYO mezunu olan İkram Çintimar, antrenörlükte ki yeteneği ile de ülkemiz ve Erzurum adına buz hokeyinde büyük gelecek vaat ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.