Spor Haber Girişi : 28 Mart 2013 16:00

Buzun sultanları destek bekliyor

Buzun sultanları destek bekliyor
Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı olarak önemli bir başarıya imza attıklarını söyleyen Narmanspor Bölge Temsilcisi Cengiz Ceylan, sporseverleri hafta sonunda oynayacakları Ankaralılarspor müsabakasına davet etti.
Erzurumajans-Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı olarak önemli bir başarıya imza attıklarını söyleyen Narmanspor Bölge Temsilcisi Cengiz Ceylan, sporseverleri hafta sonunda oynayacakları Ankaralılarspor müsabakasına davet etti.

"Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde birlik ve beraberliğin en çok pekişeceği yer spor salonlarıdır" diyen Ceylan, "Dadaşlar diyarı Erzurum'umuzu Bayanlar buz hokeyi 1. liginde Nene Hatun ruhuyla temsil eden ve apılan dört maçta destan yazan Buzun Perileri 30/03/2013 tarihindeki maçımıza tüm spor severleri maça bekliyoruz ayrıca Türkiye'de genel olarak Buz Hokeyi karşılaşmalarında seyirci azlığının olmasına rağmen Erzurum'da yapılan Buz Hokeyi karşılaşmalarında özellikle Narmansporun maçlarında seyirci rekorları kırılmıştır son olarak Buzun Perileri Cumartesi günü saat 14:00'da Yenişehir buz Hokeyi stadında en zorlu maçına çıkacaktır Nene Hatun ruhunu canlandırmak için kendini Erzurumlu hisseden bütün spor severleri Buzun Perilerini desteklemeye davet ediyorum ' dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.