Siyaset Haber Girişi : 18 Haziran 2015 15:14

Çalık: Ramazan eğlence ve israf ayı olmamalı

Çalık: Ramazan eğlence ve israf ayı olmamalı
Saadet Partisi GİK Üyesi İl Başkanı Faik Çalık, Ramazan ayı sebebiyle bir tebrik mesajı yayımladı.
Erzurumajans-Saadet Partisi GİK Üyesi İl Başkanı Faik Çalık, Ramazan ayı sebebiyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Çalık, Ramazan ayının İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesi temennisinde bulundu, Çalık, yaptığı açıklamada, "İslam alemi olarak ayların en hayırlısı Ramazan`a erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının aslı barıştır, paylaşmaktır, dostluktur, merhamettir. Ancak görüyoruz ki selamet yurdu olması gereken İslam dünyasında kardeş kavları devam ediyor, savaşlar sürüyor, zalim yöneticiler halkını öldürüyor. Dileğimiz o dur ki; Müslümanlar, içindeki merhamet duygusu ile bu kavgalara son versin" dedi.

Çalık daha sonra şunları kaydetti; "Ayrıca İslam aleminde yaşanan zulmün, kan ve gözyaşı'nın olduğu bir süreçte temennimiz geçtiğimiz yıllarda belediyeler tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı'nı festival, eğlence ayına dönüştürmeden, israfın olmadığı bir Ramazan ayını ülke olarak idrak edelim.

Bu vesileyle Rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan`ın İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, milletimizin ve bütün Müslümanların Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.