Siyaset Haber Girişi : 26 Mart 2013 15:00

Çalık: vatandaşta kırılmayar yaşanıyor

Çalık: vatandaşta kırılmayar yaşanıyor
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık Oltu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü kutlama törenlerine katılmak üzere geldiği ilçede temaslarda bulundu.
Erzurumajans-Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık Oltu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü kutlama törenlerine katılmak üzere geldiği ilçede temaslarda bulundu.

SP Oltu İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden İsmail Akbulut ve Ömer Bektaş, İl Başkanı Faik Çalık ve beraberindekilere ilçedeki ziyaretlerinde eşlik etti.

Programları çerçevesinde Oltu Gözlem Gazetesini de ziyaret eden İl Başkanı Faik Çalık ve beraberindekiler Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Hikmet Dağ ile bir süre görüştü. Çalık, ülke ve ilçe gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Çalık, son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak halk nazarında bir tereddüt ve endişenin hâkim olduğuna atıfta bulunarak, "Hükümet yaptığı yanlışların üzeri örtmeye, gündemi değiştirmeye yönelik büyük bir çaba sergilemektedir. Gittiğimiz hemen her yerde vatandaş nezdinde bir kırılma olduğunu gözlemliyoruz. İmralı Süreci'nin ve yapılan pazarlıkların üstünü örtme gayesiyle İsrail'in özür dilemesinin aynı zamana denk getirilmesi manidardır. Ama halkımız bu oyunu bozacaktır. Türkiye üzerinde kara bulutlar dolaşıyor." dedi.

Her seçim sürecine girildiğinde gündemin değiştirilmesine yönelik hükümet kanadında bir hamle yapıldığını öne süren Çalık, "İnsanımızın ülkemiz üzerine oynanan oyunlar ve planları bilme hakkı var. Bunu biz muhalefet partilerinin halkımıza anlatması lazım. Bu bir sorumluluktan öte aynı zamanda bir görev ve vebaldir." şeklinde konuştu.
2014 Yerel Seçimlerine ciddi şekilde hazırlandıklarına vurgu yapan SP Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, daha sonra beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.