Spor Haber Girişi : 11 Haziran 2012 13:30

Çam Kickboks genç Milli takımında

Çam Kickboks genç Milli takımında
15-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Bosna Hersek’te yapılacak olan gençler Avrupa Kickboks kupası Şampiyonası’nda Pasinler Halk Eğitim Merkezi ve Erzurum Kickboks Bölge Antrenörü Tamer Çam Kickboks Federasyonu Genç Milli Takımın antrenörü ol
Erzurum Ajans-15-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Bosna Hersek’te yapılacak olan gençler Avrupa Kickboks kupası Şampiyonası’nda Pasinler Halk Eğitim Merkezi ve Erzurum Kickboks Bölge Antrenörü Tamer Çam Kickboks Federasyonu Genç Milli Takımın antrenörü olarak görevlendirildi.
Tamer Çam, “Ülkemi yurt dışında çok başarılı bir şekilde temsil edeceğim için hem gururlu hem de çok mutluyum. Genç milli takım olarak şampiyonadan başarılı bir sonuçla döneceğimize yürekten inanıyorum” dedi. Çam, daha önce de 2010 yılında balkan şampiyonasında milli takımın başında görev aldığını belirtti. Çam, Balkan Şampiyonasın da olduğu gibi bu şampiyonadan da çok iyi derecelerle döneceklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.