Erzurum Haber Girişi : 18 Şubat 2013 10:44

Cezaevine girdi herşeyini kaybetti

Cezaevine girdi herşeyini kaybetti
Gençliğinde yaralama olayından girdiği cezaevinde üç çocuğunu ve eşini kaybedip kimsesiz kalan Erzurumlu 66 yaşındaki Latif Gümüş, 22 yıldır tek başına sürdürdüğü yaşam mücadelesinde yardım bekliyor.
Erzurumajans-Gençliğinde yaralama olayından girdiği cezaevinde üç çocuğunu ve eşini kaybedip kimsesiz kalan Erzurumlu 66 yaşındaki Latif Gümüş, 22 yıldır tek başına sürdürdüğü yaşam mücadelesinde yardım bekliyor.

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde oturan 66 yaşındaki Latif Gümüş, gençliğinde çalışmak için İzmir’e gitti. İzmir’de bir kişi ile ortak lokanta dükkanı açtı. Daha sonra anlaşmazlık üzerine çıkan kavgada Gümüş, ortağını ve ortağının oğlunu yaraladı. Latif Gümüş, 2 kişi yaralamaktan 8 yıl cezaevinde kaldı. Cezaevinde kaldığı sırada 7, 9 ve 11 yaşındaki üç çocuğunu kalp yetmezliği hastalığı yüzünden kaybetti. Daha sonra aynı hastalık yüzünden eşini de kaybeden Latif amca, İzmir’den, Erzurum’a dönerek 22 yıldır tek başına yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Hiçbir geliri olmayan Latif amca, kendisine yapılan yardımlarla hayatını devam ettiriyor. Emekli olmasına 3 yıl kala cezaevine girmesi ve cezaevinde yaşadığı olaylar Latif amcanın emekli olmasını engelledi. İntihaplı romatizma hastalığı yüzünden çalışamadığını söyleyen Gümüş, "Hastalığımdan dolayı kimse bana iş vermiyor ve çalışamıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.