Siyaset Haber Girişi : 13 Haziran 2012 10:15

CHP 'den Tortum ve Aşkale çıkarması

CHP 'den Tortum ve Aşkale çıkarması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Tortum ilçesi Bağbaşı beldesinde HES’le karşı verdiği mücadele sonrası kamuoyunun yakından tanıdığı Leyla Yalçınkaya’ya destek vermek için Erzurum’a geldi.
Erzurum Ajans-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Tortum ilçesi Bağbaşı beldesinde HES’le karşı verdiği mücadele sonrası kamuoyunun yakından tanıdığı Leyla Yalçınkaya’ya destek vermek için Erzurum’a geldi.
Beraberinde CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur ile birlikte bugün Ankara’dan hava yoluyla Erzurum’a gelen Selvi Kılıçdaroğlu, havaalanında partililerce karşılandı. Tortum’un Bağbaşı beldesinde HES’lere karşı mücadele veren 17 yaşındaki Leyla Yalçınkaya’nın yargılanmasına devam edilen duruşmaya katılacak olan Kılıçdaroğlu, yarın da Aşkale ilçesinde baraj göletinde boğularak hayatını kaybeden TEDAŞ işçilerinin ailelerini ziyaret edecek.
Havaalanında basın mensuplarına değerlendirmede bulunan CHP Milletvekili Melda Onur, Leyla’nın yargılandığı duruşmaya katıldıktan sonra Bağbaşı beldesinde bayanlarla bir araya geleceklerini belirterek, bugün Leyla’nın beraat etmesini beklediklerini söyledi. Yarın da Aşkale’de baraj göletinde hayatını kaybeden 5 TEDAŞ işçisinin ailelerini ziyaret edeceklerini belirten Onur, Leyla Yalçınkaya ve TEDAŞ işçilerinin ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.